Een nieuwe start

ebook De nachttaxi #1 · De nachttaxi

By Eva Nagelkerke

cover image of Een nieuwe start

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Daar sta je dan. Ingeruild voor de personal trainer van je echtgenoot. Nee, ex-echtgenoot!


Mila probeert er het beste van te maken, maar het valt niet mee, met haar twee kinderen op een tochtige benedenwoning. En WC's schrobben bij de tennisvriendinnen van haar moeder is nou niet bepaald haar droombaan. Het is vast een goede tip van haar vriendin Benthe om dingen te bedenken waar ze dankbaar voor is, maar wat schrijft ze dan op? Dankbaar voor de 'Wonderboy', het peperdure koffiezetapparaat dat haar broer haar cadeau geeft? Tuurlijk, alleen jammer dat ze geen geld heeft voor de cupjes.


Dan valt haar oog op een bijzondere vacature. In een opwelling solliciteert ze, en voor ze het weet rijdt ze op de nachttaxi. Achter het stuur heeft Mila voor het eerst weer het gevoel dat ze haar eigen richting kan bepalen. De bijzondere passagiers komen en gaan, maar wie is toch die lange, donkere (en knappe) man die steeds met een zware sporttas bij een afgelegen bedrijventerrein wil worden afgezet?

Een nieuwe start