De Magie van de Elfen

ebook Fantasyroman

By Alfred Bekker

cover image of De Magie van de Elfen

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

De Magie van de Elfen: Fantasyroman

Het derde deel in de saga van Daron en Sarwen.

Fantasy roman
Opnieuw doet de Elfen tweeling Daron en Sarwen er alles aan om hun thuisland te beschermen tegen kwaad. De schurken uit de eerste twee delen vormen een gemeenschappelijk doel om eindelijk de macht in het elfenrijk te krijgen met gecombineerde kwade krachten: De voortvluchtige magiër Jarandil en de sinistere Bottenheer van Skara beramen een kwaadaardig plan en denken er niet aan hun sinistere bedoelingen te laten varen.
Het vervolg op de Elfen Trilogie van Alfred Bekker!

Overzicht Elfenkinderen 1-7

Het juweel van de Elfen

Het Zwaard van de Elfen

De magie van de elfen

De Vlamsperen van de Elfen

In het Centaur Woud van de Elfen

De geesten van de Elfen

De ijsdemonen van de Elfen

Alfred Bekker is de auteur van talrijke romans en korte verhalen met een totale oplage van meer dan 4,5 miljoen exemplaren. Hij is ook uitgever en jazzmuzikant. Alfred Bekker schrijft fantasy, sciencefiction, misdaadromans, historische romans en boeken voor jonge lezers.

Alfred Bekker is vooral bekend om zijn fantasy-romans. Als fantasy-auteur bereikte Alfred Bekker een groot publiek met zijn romans over HET REALM VAN DE ELVES en de trilogieën over DRAGON'S EARTH, GORIAN en DE HALF-LINGEN VAN ATHRANOR. Alfred Bekker schreef ook de fantasy-cycli ELBENKINDER (7 delen), DIE WILDEN ORKS (5 delen) en ZWERGENKINDER (tot nu toe 4 delen).

Voor jonge lezers bedacht Alfred Bekker boekenreeksen als TATORT MITTELALTER en DA VINCI's FÄLLE.

Alfred Bekker schrijft ook regelmatig Oost-Friese misdaadromans over inspecteur Steen van de recherche in Emden.De magie van de elfen: Fantasyroman: Elbenkinder 3

De Magie van de Elfen