Gürcistan

ebook

By Yusuf Yilmaz

cover image of Gürcistan

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Gürcistan: Dünya çapında en iyi fiyat-performans oranına sahip göç destinasyonu!

"Göç" konusu, büyük bir grup insan için "yapılacaklar listesi "nin en başında yer almaktadır. Çoğu insanın aklına İspanya, İtalya ya da belki Bulgaristan veya Hırvatistan gibi ülkeler geliyor. Burada hava çoğunlukla güzeldir ve yaşam maliyeti makul sınırlar içerisindedir. Göçmenlerin çoğu bunu ister.

Gürcistan'a ne dersin? Bu ülke Avrupalı turistler ve göçmenler arasında giderek daha popüler hale gelmektedir. Kafkasya'daki bu küçük ülkede dileyebileceğiniz her şeyi bulabilirsiniz: güzel bir hava, çok çeşitli türlere sahip son derece büyüleyici bir manzara ve bunun da ötesinde günlük yaşam için düşük maliyetler. Karadeniz kıyısındaki ülke aynı zamanda lezzetli yemekler sunmakta ve birçok kültürel özelliğe sahiptir.

İpek Yolu'na yakın olan bu ülkede, planlarınızı hayata geçirmenizi engelleyecek bürokrasi yok denecek kadar azdır. Burada işiniz her yerden daha kolay. Bir banka hesabı açmak, bir daire kiralamak kadar kolaydır. Gürcistan'da günlük yaşam o kadar basit ki inanması güç. Ayrıca Gürcistan, Avrupa'ya yakın kalan son vergi cennetlerinden biridir.

Şimdi merak ettiniz ve daha fazlasını mı öğrenmek istiyorsunuz? O zaman Gürcistan hakkındaki bu göç rehberini okuyun ve yakında bu güzel ülkeye taşınmanızı planlamaya başlayabilirsiniz. Ben de Gürcistan'a göç ettim ve kendi deneyimlerimi aktarıyorum. Gezinirken ve okurken iyi eğlenceler.

Gürcistan