Psikolojiyi Hisse ve Hisse Senedi Işlem (Ticaret Stratejisi)

ebook

By Yusuf Yilmaz

cover image of Psikolojiyi Hisse ve Hisse Senedi Işlem (Ticaret Stratejisi)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ticaret psikolojisi ve stratejileri ile yatırımda daha fazla başarı!

Borsada başarılı olmak için neye ihtiyacınız var? Cevap, doğru zihniyettir. Borsada işlem yapmak %80 basit bir psikolojidir ve bunu herkes öğrenebilir! Borsa dünyasının perde arkasına bir göz atın ve mali durumunuzu kendi ellerinize alın. Başarı için doğru zihniyetle! Sermayenizi borsaya yatırmak da istiyor musunuz? Sonunda finansal olarak bağımsız olun. Bu, birçok tüccarın hayalidir. Oraya giden yol genellikle zordur, ancak doğru rehberle ilk adımı atmış olursunuz.

Bu rehber kitap size ticaret işine başlamanızı kolaylaştıracak temel bilgileri sunmaktadır. Borsa dünyasının perde arkasına bir göz atın ve şansınızı yakalayın. Bu kılavuz, temel terimlerden grafik analizine kadar, ticaretin nasıl işlediğini, eğrilerin ve sayıların ardında nelerin gizli olduğunu ve borsada soğukkanlılığınızı nasıl koruyacağınızı anlaşılır bir şekilde açıklıyor.

En önemli araç ve tekniklere ek olarak, gerçekten önemli olan şeyi öğreneceksiniz: zihinsel gücünüz! Duygular piyasayı sanıldığından daha fazla etkiliyor. Borsa ticaretinin ardındaki psikoloji yararlı olduğu kadar heyecan vericidir de. Birçok yatırımcı şirketi en küçük ayrıntısına kadar analiz eder ve her iş rakamını ezbere bilir. Bunu yaparken, asıl kararı kimin verdiğini unutuyorlar: belirli yanlış değerlendirmelere tabi olan insanoğlu. Bu kitapta finans piyasasındaki tüm bilgilerle nasıl doğru bir şekilde başa çıkacağınızı ve yatırım kararınızda sizi hangi tuzakların beklediğini öğreneceksiniz.

Kitabın içeriğine genel bakış:

  • Ticarette yaklaşık 10 düşünme hatası
  • En önemli terimler
  • Teknik ve temel grafik analizi
  • Davranışsal finans
  • Zihinsel eğitim
  • Potansiyelinizi ve iş psikolojinizi kullanın ve profesyoneller gibi düşünmeyi öğrenin. Kazançlı ticaret için en uygun zihniyetle başlayın.

    Psikolojiyi Hisse ve Hisse Senedi Işlem (Ticaret Stratejisi)