Golden Retriever

ebook

By Yusuf Yilmaz

cover image of Golden Retriever

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Bir Golden Retriever istiyor ve bu harika hayvanı almadan önce onun hakkında her şeyi bilmek mi istiyorsunuz? Ya da belki de ona zaten sahipsiniz ve şimdi size gerçekten yardımcı olacak bilgiler mi arıyorsunuz? Kendinizi nerede tanıdığınızın bir önemi yok: Bu kitap size bilmeniz gereken her şeyi veriyor. Burada cevaplanmamış soru yok, sadece cevaplar var. Bu, beklediğiniz harika bir köpek arkadaşlığına yol açar.

İlerleyen sayfalarda sizi neler bekliyor? Çok sevdiğiniz hayvanın tarihi hakkında kısa bir bilgi edineceksiniz. Üremenin nasıl başladığını öğrenin. Aynı zamanda cinsin hastalıkları ve köpeğin genel rahatsızlıkları ile ilgili tüm sorular bu kitapta cevapsız kalmayacaktır. Ayrıca, hayat kurtarıcı olan ve sahiplerinin zihninde her zaman öyle kalacak olan Golden Retriever'ları da tanıyın. Golden Retriever'ınızı evde nasıl eğiteceğinizi ve onu nasıl yakalamaca oynamaya alıştıracağınızı öğrenin. Özellikle ikincisi genellikle kulağa kolay gelir, ancak öyle değildir. Pratik yapmak gerekir ve biraz sabırla başarılı olursunuz.

Kitabın içeriği şu şekildedir:

  • Konuya giriş
  • Golden Retriever yetiştirme ve eğitimi
  • Sağlık, bakım ve beslenme
  • Bu ırkın avantajları
  • Birçok resim ve diğer konularla birlikte
  • Bu ve çok daha fazlası ilerleyen sayfalarda sizi bekliyor olacak. Kitabı açın ve kendinizi yakında yanınızda olabilecek Golden Retriever'ların dünyasına bırakın. Heyecanlanacak ve büyüleneceksiniz. Keşfetmenin ve deneyimlemenin keyfini çıkarın.

    Golden Retriever