Hovawart

ebook

By Yusuf Yilmaz

cover image of Hovawart

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Hovawart: Çok sevgi dolu bir iş köpeği

Hovawart - ne güzel bir köpek. Bu cinsin adı da dış görünüşü kadar zariftir. Ama bu ne anlama geliyor?

Bu kılavuz size şunları söyleyecektir. Burada bu çalışan köpek hakkında her şeyi öğreneceksiniz. Bir Hovawart, bu köpek yanınıza taşınmadan önce kesinlikle tanımanız gereken çok özel özelliklere sahiptir. Bu özel nitelikler, bir Hovawart'ın onsuz kendini rahat hissedemeyeceği özel bir yaşam ortamı da gerektirir.

Diyet herhangi bir özel gereksinim sunmaz, ancak burada sağlıklı bir köpek diyetinin neye benzediğini öğreneceksiniz ve sadece klasik konserve veya kuru mama ile değil. Bir veya diğer sağlık sorununun yanı sıra ciddi hastalıkların ilk etapta ortaya çıkmaması için bazı önleyici tedbirler de size açıklanır.

Kitabın içeriği şu şekildedir:

  • Hovawart köpek ırkı
  • Bir Hovawart Yetiştirmek
  • Sağlık ve beslenme
  • Hovawart'ın bakımı
  • Karakter, eğitim ve çok daha fazlası
  • Birçok illüstrasyon
  • Ve bir Hovawart nasıl eğlendirilir ... böyle özel bir köpek için uygun aktivite nedir? Bu rehber kitap size bu konuda o kadar çok bilgi verecektir ki, hepsini denemek için bütün bir köpeğin hayatına ihtiyacınız olacaktır. Ama belki ilk Hovawart'tan sonra bir ikincisi gelir ... İyi okumalar!

    Hovawart