At Beslenmesi ve Atlar Için Yemek Kitabı

ebook

By Yusuf Yilmaz

cover image of At Beslenmesi ve Atlar Için Yemek Kitabı

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Kendi at ikramlarınızı yapın: Kendi mutfağınızda eğlence - tarif kitabı

İster günlük eğitimlerinde yeni bir teşvike ihtiyaç duyan sağlıklı atlar için olsun, ister bağışıklık sistemi zayıf olan ve biraz yardıma ihtiyaç duyan hasta atlar için olsun, at ödülleri vermek binici ve at arasındaki bağı güçlendirmek için inanılmaz bir yoldur: Atları ikramlarla beslemek, binici ve at arasındaki bağı güçlendirmek için inanılmaz bir yoldur.

At ikramı trendi birkaç yıldır var, ancak son zamanlarda bu ikramları kendiniz yapmakla ilgili hale geldi. Bu trendin ruhuna uygun olarak, evcil hayvanlarını ödüllendirmek için çok zaman harcayan sürücülerden yeni tarifler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Kitabın içeriği şu şekildedir:

  • Giriş
  • At beslenmesinin temelleri
  • At ikramları - arka plan bilgileri
  • İkramları kendiniz yapmak - teori
  • Kendinize ikramlar hazırlayın - birçok tarifle pratik yapın
  • Sonuç
  • Bu kitapta, en iyi tariflerden bazıları, çocukların bile ebeveynleriyle birlikte yanlış yapamayacağı bir zorluk seviyesiyle bir araya getirilmiştir. Ayrıca, bu tariflerin her biri değiştirilebilir, böylece ikramlar her zaman bir atın durumuna uyarlanabilir. Bazı atlar sıkı bir diyet uygulamak zorundadır, bu yüzden şeker yapıştırıcı olarak kullanılmaz, diğer atlar meyveyi oldukça kötü tolere eder ve diğerleri bazı bitkilere alerjiktir. Her at farklı olduğundan ve atın alışkanlıklarını ve sorunlarını her zaman en iyi at sahibi bildiğinden, bu tarif kitabında ayrıca atın midesinin gerçekte nasıl çalıştığının, hangi bitkilerin özellikle yararlı olduğunun ve hangi bitkilerden uzak durulması gerektiğinin açıklandığı bir teori bölümü de bulunmaktadır.

    At Beslenmesi ve Atlar Için Yemek Kitabı