HİLKATYELER SERİ 2

ebook HİLKATYELER SERİ 2

By Sinem Binzet

cover image of HİLKATYELER SERİ 2

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Aşırıya kaçan tasvirler ve olaylarla bir hikaye anlatılabilir. Hikayeniz ejderhaları, tuhaf unsurları, sihirli lambaları, konuşan ağaçları içerebilir. Tüm bunlar, cümlelerinizde kullandığınız hayattan uzak görünen tüm bu şaklaban nesneler, hala yaşadığımız hayatta yer almaktan başka çareleri olmadığından tasarlandı. Hayatı daha iyi tanımlamak için, ortaya çıkan absürt elemanlar, içinde bulunduğumuz saçmalığa doğru atılan büyük abartılı adımlardır. HİLKATYELER çok fazla fantastik unsur içerir ve aslında zaten gözlerinizin önünde olan gerçekleri fark etmenizi sağlamayı amaçlar, fark etmek istemiyor iseniz onları gözünüzün içine de sokar. Okuyucuya, 'kendi 'hayatının' dikkatini' çekmesi için yapılan son bir çağrıdır. Sonuç olarak anlattığımız masallar, korku hikayeleri ve hatta gülünç bir oyun her zaman hayatımızdaki gerçeklerin büyütülmüş yansımalarıdır.

Bu sayede hiçbir şey düşünmeden hilkat garibeleri ile ilgili ,hilkatımızla ilgili, hikayeleri okursunuz ve hikayelerin sonunda hayatınıza dair bir ipucu yakalarsınız.

Okumanın tadını çıkar... Ya da ŞEYİNİ...

HİLKATYELER SERİ 2