Câine de Vânătoare

ebook

By Lucian Stan

cover image of Câine de Vânătoare

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Antrenarea câinilor de vânătoare - Membrul util al familiei

Cu secole în urmă, vânătorii de atunci au aflat deja că o vânătoare împreună cu un ajutor de vânătoare este mult mai ușoară decât dacă la această vânătoare participă doar oameni. Ei au descoperit că, în special câinii au un simț al detecției care este indispensabil la vânătoare și pe care un om singur nu ar putea niciodată să-l imite sau să-l copieze. În special în acest scop, rasele de câini au fost crescute de-a lungul anilor pentru a face viața vânătorului mai ușoară. Așadar, cum aflu ce rasă de câine mi se potrivește cel mai bine ca vânător? Ce fel de vânătoare poate face cu mine și ce anume trebuie să fac odată ce am achiziționat un câine? La urma urmei, nu orice câine are voie să vină cu mine la vânătoare. În schimb, acest lucru este reglementat de stat, motiv pentru care există și câteva linii directoare pe care vânătorul trebuie să le respecte și cărora trebuie să le acorde o mare importanță. Acest lucru poate confunda în mod clar un viitor conducător de câine. În principiu, orice câine de familie poate deveni un câine de vânătoare. Cu toate acestea, există anumite cerințe pe care câinele în cauză trebuie să le îndeplinească pentru a fi admis sau pentru a trece testul de capacitate de serviciu pentru câinii de vânătoare. Rasele de câini adecvate sunt prezentate în carte.

În această carte veți găsi o mulțime de informații importante despre dresajul câinilor de vânătoare:

  • Mișcarea de vânătoare
  • Vânătoare de urmărire
  • Vânătoarea de urmărire
  • Rase de câini
  • Dresajul propriului câine
  • Dresaj de urmărire
  • Dresaj cu manechine
  • Antrenament împotriva vânătorii
  • Echipamentul
  • Acest ghid este menit să ajute un vânător să își treacă fără probleme partenerul de vânătoare prin testul de aptitudini pentru câinii de vânătoare, astfel încât respectivul ajutor de vânătoare să poată deveni și el un membru cu drepturi depline al vânătorii. Această carte vă va oferi o perspectivă asupra dresajului unui câine de vânătoare și nu numai. Este o perspectivă asupra unei legături între om și animal care nu există de multe ori la un nivel atât de înalt și extrem între un proprietar și animalul său de companie. Câinele de vânătoare nu este doar o unealtă, ci și un membru al familiei și, de asemenea, cineva care se bucură să fie mângâiat și să se joace cu el. Vă dorim multă distracție alături de câinele dumneavoastră de vânătoare.

    Câine de Vânătoare