Câini de Pază și Câini de Herghelie

ebook

By Lucian Stan

cover image of Câini de Pază și Câini de Herghelie

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Câinii de pază: cea mai bună securitate pentru animalele dumneavoastră.

Sunteți interesat de rasele de câini de pază? Ați făcut o alegere bună. Câinii de pază sunt ceva foarte special din toate punctele de vedere.

Ei impresionează nu doar prin mărimea lor impunătoare, ci și prin aspectul lor exterior. În funcție de rasă, acesta poate fi foarte izbitor. În timp ce unii au o blană frumoasă, lungă și albă, alții au părul zbârlit care arată ca niște dreadlocks. Mulți dintre acești câini de pază au în comun faptul că descind din câinii asiatici care au ajuns în Europa cu multe mii de ani în urmă, în timpul migrațiilor. Acești câini posedau deja caracteristicile importante ale instinctelor naturale de protecție și pază și, de asemenea, darul de a acționa independent și de a lua decizii fără intervenția omului.

Cuprinsul cărții este următorul:

  • Diferența dintre câinii de pază și câinii de turmă.
  • Un portret al câinilor de pază
  • Ce rase există?
  • Educația câinilor
  • Câinii de pază la domiciliu
  • Standardele FCI
  • Rezumat

  • Alimentația încă neobișnuită a câinilor de pază din zilele noastre poate fi, de asemenea, urmărită până în această perioadă. Ei nu sunt hrăniți ca și câinii domestici convenționali, ci cu un conținut mult mai scăzut de proteine. În plus, acești câini sunt capabili să digere și produse lactate, ceea ce nu este cazul câinilor normali și poate duce la tulburări digestive. Cu toate acestea, viitorul proprietar al unui astfel de câine trebuie să fie conștient de faptul că și întreținerea și educația pot duce la probleme considerabile. Un câine atât de mare are nevoie de mult spațiu și nu este suficient să aibă o grădină mică. Cerințele unui câine de pază sunt ceva mai mari și trebuie să puteți satisface aceste cerințe pentru ca tovarășul dumneavoastră să poată duce o viață corespunzătoare speciei. Și mai este de menționat și angajarea unui câine de pază. Cu aproape toate rasele nu este indicat să vă gândiți la niciun fel de sport canin, deoarece din cauza dimensiunii și greutății animalului nu există aproape nicio posibilitate. Un câine de pază nu este, de obicei, foarte pasionat de exerciții fizice și știe cum să-și gestioneze forța. El nu va face nimic care este lipsit de sens în ochii lui. Acest lucru este valabil și pentru comenzile dumneavoastră. După cum puteți vedea din aceste câteva rânduri, un câine de pază nu este un câine pentru toată lumea. Acesta aparține unor mâini absolut experimentate. Dacă sunteți una dintre aceste mâini experimentate, citiți acest ghid despre diferitele rase de câini de pază. Aflați care sunt punctele lor forte și punctele slabe și dacă un astfel de câine special este potrivit și ca câine de familie.

    Distracție...

    Câini de Pază și Câini de Herghelie