Dresaj și Educație Canină

ebook

By Lucian Stan

cover image of Dresaj și Educație Canină

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Dresajul câinilor și al cățeilor: De la cățeluș la câine adult.

Câinii sunt companioni minunați care ne pot îmbogăți viața în moduri unice. Câinele este gata să vă ofere toată dragostea lui. În schimb, trebuie să recunoașteți și să fiți conștient de responsabilitatea pe care v-o asumați pentru el. Cele mai multe greșeli în dresajul câinilor nu se întâmplă pentru că stăpânii au prea puțin timp sau pentru că este atât de dificil să dresezi un câine, ci pentru simplul motiv că nu sunt disponibile cunoștințele de bază necesare. Acest lucru duce la neînțelegeri între ei și câine care ar putea fi ușor de prevenit. Alții se informează, dar nu iau în considerare faptul că există diferențe în creșterea unui cățeluș și a unui câine adult.

Cuprinsul cărții este următorul:

  • Cunoștințe generale despre dresajul câinilor
  • Diferite forme de învățare
  • Înțelegerea limbajului câinilor
  • Accesorii de dresaj
  • Probleme în dresaj
  • Particularități ale dresajului cățeilor
  • Această carte face diferența între manipularea cățeilor și a câinilor adulți. De asemenea, veți afla despre diferitele metode de dresaj și o puteți alege pe cea potrivită pentru dumneavoastră și pentru câinele dumneavoastră. De asemenea, sunt abordate posibilele probleme și cum să le rezolvați. Scopul acestei cărți nu este de a vă impune o anumită metodă de dresaj, ci de a vă ajuta să găsiți modalitatea corectă de a vă ocupa de câinele dumneavoastră. Așadar, acționați întotdeauna în mod conștient și informați-vă în prealabil, atunci nimic nu va sta în calea unei vieți fericite împreună. Vă dorim multă distracție și succes!

    Dresaj și Educație Canină