Husky Siberian

ebook

By Lucian Stan

cover image of Husky Siberian

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Husky: Un lup în fața saniei?

Husky este o rasă de câine foarte specială, deoarece seamănă foarte mult cu strămoșul său, lupul. De câte ori un Husky a fost confundat de la distanță cu un lup... și apoi cu acei ochi frumoși, adesea albaștri... de care pur și simplu să te îndrăgostești. Dar nu numai acest fapt face ca această rasă să fie atât de populară, ci și natura sa și scopul extrem de versatil este extrem de interesant pentru proprietarii săi. Dar tocmai de aceea Husky-ul are nevoie de multă atenție și timp din partea stăpânului său, pentru că vrea să alerge, să alerge, să alerge și să tragă, să tragă, să tragă pentru tot ce are mai bun.

Cuprinsul cărții este:

  • Rasele de câini Husky și Husky Siberian.
  • Creșterea și socializarea unui Husky
  • Sănătate și nutriție
  • Îngrijirea Husky-ului
  • Caracterul, dresajul și multe altele
  • Multe ilustrații

  • Acest ghid vă spune tot ceea ce vă puteți aștepta atunci când luați un Husky în casa dumneavoastră. Tot ce trebuie să știți despre această rasă este scris aici. Vă va fi prezentată o descriere detaliată a rasei, și nu doar a Husky-ului siberian, deoarece există și alte rase care aparțin familiei Husky. Veți primi, de asemenea, câteva informații despre acești câini. La finalul acestui ghid, decizia de a vă lua un Husky ar trebui să vă fie mai ușoară. De asemenea, s-ar putea să constatați că un Husky nu se potrivește în familia dumneavoastră și că ar fi mai bine să căutați o altă rasă de câini. Acest câine de sanie nu este potrivit pentru toată lumea și dacă aveți îndoieli, atunci abțineți-vă de la achiziționarea unui Husky, deoarece el merită să ducă o viață corespunzătoare speciei, pe care trebuie să i-o oferiți dumneavoastră. Distracție plăcută la lectură.

    Husky Siberian