Nutriție și Hrană Pentru Câini

ebook

By Lucian Stan

cover image of Nutriție și Hrană Pentru Câini

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Delicii gastronomice pentru câine: delicioase și totuși sănătoase?

V-ați gândit deja foarte mult la dieta câinelui dumneavoastră și sunteți copleșit de informațiile de pe ambalajele alimentelor pentru câini care vă sunt oferite? Probabil că nu sunteți doar dumneavoastră, deoarece lista de ingrediente a unei mâncăruri pentru câini poate fi foarte confuză și nu este cu adevărat informativă pentru profani. Aflați totul despre alimentația sănătoasă pentru câinele dumneavoastră în acest ghid. La final, veți ști ce se află cu adevărat în cutia de hrană pentru câini și dacă o hrană completă din magazine este suficientă pentru a-i oferi iubitului dumneavoastră tot ce are nevoie pentru o viață sănătoasă. Dar asta nu e tot... continuați să aflați despre diferitele moduri de a vă hrăni câinele alternativ. Ați auzit vreodată de "Barf"? Nu? Atunci veți afla ce este aici. Chiar și o dietă vegetariană sau vegană ar fi posibilă pentru câinele dumneavoastră. Atenție însă: multe alimente pe care le folosiți în mod obișnuit în bucătărie nu ar trebui să ajungă niciodată în bolul câinelui dumneavoastră, deoarece sunt extrem de incompatibile pentru prietenul dumneavoastră cu patru picioare, unele chiar otrăvitoare. Un rezultat fatal poate fi adesea rezultatul. Prin urmare, aici puteți găsi informații detaliate despre ce poate și ce nu poate mânca câinele dumneavoastră.

Conținutul cărții este următorul:

  • Introducere
  • Ce sunt covorașele?
  • O dietă sănătoasă pentru câini
  • Ce nu au voie să mănânce câinii?
  • Rețete de biscuiți, mâncare și gustări pentru câini
  • Rezumat

  • Acest ghid este, de asemenea, dotat cu multe rețete diferite, astfel încât să puteți pregăti întotdeauna o masă variată și, în același timp, sănătoasă pentru credinciosul dumneavoastră companion. Chiar și răsfățul dintre mese a fost gândit, pentru că cine ar vrea să se lipsească de o recompensă sub forma unei gustări? Dar, bineînțeles, aceasta trebuie să fie sănătoasă pentru Bello. Deveniți expertul perfect în nutriție pentru câinele dumneavoastră, astfel încât să știți întotdeauna ce este sănătos pentru el și ce nu este. Distracție plăcută citind și mai ales gătind și coptând.

    Nutriție și Hrană Pentru Câini