Ogar (Whippet)

ebook

By Lucian Stan

cover image of Ogar (Whippet)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ogar (Whippet)

Există multe rase de câini de vânătoare în lume, iar dumneavoastră sunteți interesat de un Whippet. Acest câine este un atlet excepțional de bun, iar atitudinea și ocupația sa trebuie să fie orientate în consecință. Așa că s-ar putea să vă confruntați cu unele provocări. De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că un Whippet este un câine de vânătoare și, prin urmare, va necesita un antrenament special, pentru care va trebui să petreceți mult timp și răbdare. Instinctul de vânătoare și de urmărire este înnăscut în această rasă și nu poate și nu ar trebui să fie pur și simplu suprimat.

Un ogar este născut pentru a alerga. Ar trebui să țineți cont de acest lucru atunci când păstrați unul. Acest ghid este conceput pentru a vă facilita cât mai mult posibil manipularea unui Whippet și pentru a vă oferi sfaturi, sfaturi, dar și sugestii pentru ocuparea acestuia.

Prin urmare, conținutul cărții este următorul:

  • Istoria câinelui de vânătoare
  • Caracterul și natura lui Whippet
  • Nutriție, întreținere și formare
  • Recunoașterea bolilor importante
  • Ocupație utilă

  • Sperăm că toate aceste informații v-au ajutat să luați o decizie în favoarea sau în defavoarea unui Whippet. Citiți cu plăcere.

    Ogar (Whippet)