Psihologie Diferențială (Psihologia Personalității)

ebook

By Lucian Stan

cover image of Psihologie Diferențială (Psihologia Personalității)

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Recunoașteți, înțelegeți și citiți diferitele personalități ale oamenilor cu ajutorul cercetărilor de personalitate și al portretelor de personalitate.

Psihologia diferențială se referă la personalitatea cuiva, care este ascunsă și un mister pentru restul omenirii. Este un domeniu profund care explică și justifică anumite comportamente ale anumitor persoane. Cu toate acestea, nu aveți nevoie de un masterat în psihologie nu numai pentru a vă afla propria personalitate și pentru a vă testa punctele forte și punctele slabe în consecință, ci și pentru a ajuta persoanele care trec printr-o perioadă dificilă. Această carte este menită să vă ajute să vă înțelegeți mai bine semenii și, în consecință, să vă îmbunătățiți cooperarea cu ceilalți. În aceste vremuri turbulente și furtunoase, oamenii au adesea nevoie de o ușurare în propria viață. Acesta poate fi cazul psihologiei diferențiale, deoarece o psihologie a personalității se aplică adesea și mai ales în viața de zi cu zi. Aceasta se ocupă în profunzime de a ajuta persoanele grav bolnave care suferă de o tulburare de personalitate sau care au avut experiențe traumatice care le-au schimbat comportamentul și aspectul.

În această carte veți găsi multe capitole care vă vor ajuta să aflați mai multe despre psihicul uman:

  • Cercetarea psihologiei diferențiale
  • Ce este psihologia personalității?
  • Teoria tipurilor: ce personalități există?
  • Educația și factorii de mediu
  • Cu 5 ilustrații

  • Dar cu ajutorul psihologiei personalității se pot obține avantaje imense și în lumea muncii, ba chiar poate fi deosebit de utilă în mediul familiei și al prietenilor. La urma urmei, cine nu și-a dorit vreodată să afle personalitatea șefului său sau să înțeleagă de ce acel coleg de serviciu este în mod clar diferit de ceilalți? Citiți cartea acum și faceți-vă o primă impresie despre psihologia diferențială.

    Psihologie Diferențială (Psihologia Personalității)