Urmărire și Mantrailing

ebook

By Lucian Stan

cover image of Urmărire și Mantrailing

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Munca de urmărire: Nasul unui câine în acțiune - Cum poate deveni câinele dumneavoastră un câine de urmărit certificat de stat.


Urmărirea - sau mantrailing într-o formă ușor diferită - este o activitate utilă pentru câinele dumneavoastră. De fapt, nu trebuie să-l înveți prea multe aici, pentru că prietenul tău cu patru picioare știe să adulmece cu siguranță... și face asta în fiecare zi, la fiecare plimbare. Deci, de ce să vă deranjați cu dresajul de urmărire? Această întrebare vă arde sub limbă. Ei bine... munca de urmărire este un pic mai profundă. Tu însuți sau o altă persoană puneți o pistă pe care câinele dumneavoastră să o urmeze. Dar nu orice fel de cale, desigur, pentru că există reguli în acest sens. Puteți chiar să dați anumite examene pentru a vă putea conduce câinele ca un câine de urmărire sau de salvare recunoscut. Reguli similare se aplică și în cazul mantrailing-ului, dar aici prietenul dumneavoastră cu patru picioare nu urmează o pistă pusă artificial, ci câinele este antrenat să urmărească mirosul unei persoane foarte specifice și astfel să găsească o persoană dispărută, de exemplu.

Cuprinsul cărții este următorul:

  • Munca de urmărire
  • Dresajul de urmărire
  • Dificultăți în natură
  • Mantrailing și urmărirea de identificare
  • Utilizarea pe traseu
  • Testul pentru a deveni un câine de urmărit recunoscut
  • Sfaturi de învățare
  • Concluzie
  • Poate câinele dvs. să o facă? Cu siguranță... există doar foarte puține excepții în care acest sport ar trebui evitat. Acestea sunt explicate în acest ghid. În plus, veți afla cum să vă antrenați câinele de urmărit pentru a deveni un câine de urmărit și de ce aveți nevoie pentru a face acest lucru. Veți obține toate informațiile de bază de care aveți nevoie pentru a vă putea lua prietenul cu patru picioare pe traseu. Distracție plăcută citind, învățând și dresând.

    Urmărire și Mantrailing