Vișlă

ebook

By Lucian Stan

cover image of Vișlă

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Magyar Vizsla - Educația, dresajul și caracterul Magyar Vizsla - Câinele de urmărit maghiar

Magyar Vizsla este o rasă de câine care nu este foarte bine cunoscută în Germania. Este o rasă care se remarcă prin frumusețea și eleganța sa. Câinele, care provine din Ungaria, este încă folosit în principal ca și câine de vânătoare și este foarte popular printre vânători. Dar tot mai multe familii găsesc acces la acest câine extraordinar.

Există două rase de Magyar Vizsla: Vizsla cu părul scurt și Vizsla cu părul sârmos. Ambele rase sunt foarte sensibile, empatice și inteligente, care caută foarte mult apropierea de stăpânul său. Dacă animalul este bine socializat, le plac foarte mult copiii și sunt prietenoase cu familia. Acestor câini le place să "muncească" și, prin urmare, au nevoie de o ocupație semnificativă și provocatoare. În acest ghid veți face cunoștință cu Magyar Vizsla, care sunt trăsăturile sale, cum să îl tratați și ce ocupații semnificative există pentru el. Răspunsurile la întrebările dumneavoastră sunt oferite în multe capitole diferite:

  • Trăsături de caracter ale Magyar Vizsla.
  • Cine este potrivit ca deținător?
  • Ce este important să aveți în vedere atunci când creșteți un cățeluș.
  • Alimentația Magyar Vizslasului
  • Comenzi și activități de bază - dresaj jucăuș
  • Cu 5 ilustrații

  • Dacă doriți să achiziționați un Magyar Vizsla în familie, ar trebui să vă gândiți împreună, în prealabil, dacă puteți găsi timpul necesar pentru ca Magyar Vizsla să se joace cu el în fiecare zi, să îl încurajeze mental și, de asemenea, să facă plimbări lungi sau drumeții. Acești câini prietenoși cu familia sunt foarte afectuoși, cer multă dragoste și au nevoie de un dresaj consistent. Puteți afla mai multe despre acest lucru în acest ghid. Cu ajutorul acestui ghid, veți lua cu siguranță decizia corectă - pentru dumneavoastră și pentru Magyar Vizsla! Deveniți o echipă cu câinele dumneavoastră de arătare maghiar.

    Vișlă