Dot Money Το Παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα Ερωτήσεις & απαντήσεις ΕΚΔΟΣΗ 2015

ebook

By Eric Majors

cover image of Dot Money Το Παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα Ερωτήσεις & απαντήσεις ΕΚΔΟΣΗ 2015

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Το Dot Money είναι ένα νέο και επαναστατικό νόμισμα της παγκόσμιας κοινότητας που ενσωματώνει την τεχνολογία εικονικών νομισμάτων και προσθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά που του επιτρέπει να χρησιμοποιείτε με ή χωρίς τους υπολογιστές και το διαδύκτιο. Ο σχεδιασμός και ο σκοπός του Dot Money είναι να εισαγάγει μια νέα εποχή οικονομικής ευημερίας και σταθερότητας σε όλο τον κόσμο και να επιλύσει κάποια από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένων και του τερματισμού της φτώχειας.Το Παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα (GCR) είναι ο διεθνής και πρωτογενής διαχειριστής του Dot Money.

Το βιβλίο του "Dot Money The Global Currency Reserve,Questions and Answers" έχει σχεδιαστεί για να είναι σε θέση ο αναγνώστης να εξοικειωθεί με τους σκοπούς και τις λειτουργίες του Dot Money και του (GCR).Αυτό το βιβλίο είναι σχεδιασμένο να συνοδεύεται από το βιβλίο "Dot Money"(2014)του Eric Majors.To Dot Money μπορεί να είναι το πιο σημαντικό βιβλίο της εποχής μας.

Dot Money Το Παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα Ερωτήσεις & απαντήσεις ΕΚΔΟΣΗ 2015