Beagle

ebook

By Lucian Stan

cover image of Beagle

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Beagle - Un câine de vânătoare pe picioare scurte

Acest câine de vânătoare mic și pătat prezintă un comportament distinct de haită. De aceea, educația sa este foarte importantă pentru a evita incidentele. Dacă este ținut ca un câine de familie, are nevoie de un mediu extrem de social, astfel încât să se simtă bine în haita sa umană. Acest ghid este conceput pentru a vă oferi informații aprofundate despre Beagle, astfel încât să puteți decide pentru dumneavoastră și pentru familia dumneavoastră dacă aceasta este rasa potrivită pentru dumneavoastră. Citiți despre istoria Beagle-ului și aflați de unde provine de fapt. Această rasă este foarte populară ca și câine de probă. Dar de ce este folosit Beagle-ul în special pentru experimentele de laborator? Veți găsi un răspuns la această întrebare și la multe altele.

Cuprinsul cărții sunt:

  • Rasa de câini Beagle
  • Creșterea și dresajul unui Beagle
  • Sănătate și nutriție
  • Îngrijirea Beagle-ului
  • Caracterul, dresajul și multe altele
  • Multe ilustrații

  • Există capitole separate despre sănătate, nutriție și, mai presus de toate, despre creștere și, pentru că un câine de vânătoare are nevoie de o ocupație specială, acest ghid vă va oferi multe sfaturi și sugestii pe parcurs. Distracție plăcută la lectură!

    Beagle