Golden Retriever

ebook

By Lucian Stan

cover image of Golden Retriever

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Golden Retriever

Îți dorești un Golden Retriever și vrei să știi totul despre el înainte de a lua în primire acest mare animal? Sau poate că îl aveți deja și căutați acum informații care să vă ajute cu adevărat? Nu contează unde vă recunoașteți: Această carte vă oferă tot ceea ce trebuie să știți. Aici nu există întrebări fără răspuns, ci doar răspunsuri. Te conduce spre o minunată prietenie canină pe care o așteptai. Ce vă așteaptă în paginile următoare? Veți avea o scurtă incursiune în istoria animalului pe care îl iubiți atât de mult. Aflați cum a început creșterea. Dar și toate întrebările despre bolile rasei și afecțiunile generale ale câinelui nu vor rămâne fără răspuns în această carte. De asemenea, faceți cunoștință cu Golden Retrieverii care v-au salvat viața și care vor rămâne mereu așa în mintea stăpânilor lor. Aflați cum să vă dresați Golden Retrieverul și cum să-l faceți să se joace de-a adusul. Cel de-al doilea în special pare adesea ușor, dar nu este. Este nevoie de practică și cu puțină răbdare veți reuși.

Cuprinsul cărții este următorul:

  • Introducere în subiect
  • Creșterea și dresajul Golden Retrieverilor
  • Sănătate, îngrijire și nutriție
  • Avantajele acestei rase
  • Cu multe imagini și alte subiecte
  • Acestea și multe altele vă vor aștepta în paginile următoare. Deschideți cartea și scufundați-vă într-o lume a Golden Retrieverilor care ar putea fi în curând alături de dumneavoastră. Veți fi încântați și fascinați. Să vă bucurați de lectură.

    Golden Retriever