Başarılı Alışkanlıklar

ebook Başarının Ardındaki Bilimsel Gerçekler · Kişisel Gelişim

By Elara Güneş

cover image of Başarılı Alışkanlıklar

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

"Başarılı Alışkanlıklar: Başarının Ardındaki Bilimsel Gerçekler" adlı kitap, alışkanlıkların hayatımızdaki önemini ve etkisini bilimsel olarak ele alıyor. Kitapta, alışkanlıkların nöroplastisite ve beyin fonksiyonları üzerindeki etkileri, yeni bir alışkanlık edinmenin süreci ve beynin ödül merkezi, disiplin ve sabrın alışkanlık edinme sürecindeki rolü, alışkanlıkların sağlık üzerindeki etkileri, motivasyonun alışkanlık edinme ve sürdürme üzerindeki etkileri, beyinin alışkanlıklar konusunda doğal olarak oluşturduğu direnç mekanizmaları gibi birçok konuda detaylı bilgiler yer alıyor.

Ayrıca, kitapta alışkanlıkların iş hayatında, aile ve ilişkilerde, öğrenme sürecinde ve toplumsal/kültürel etkileri gibi farklı yaşam alanlarındaki etkileri de inceleniyor. Bu kitap, alışkanlıklar konusunda bilimsel gerçekleri öğrenmek ve daha sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmek isteyen herkese hitap ediyor.

Başarılı Alışkanlıklar