Girişimcilik Rehberi

ebook Fikirlerinizi Hayata Geçirin · İş ve Finans

By Baran Okyanus

cover image of Girişimcilik Rehberi

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Girişimcilik, günümüzde hızla gelişen ve değişen dünyada önemli bir rol oynamaktadır. Girişimciler, yenilikçi fikirleri hayata geçirerek ekonomik kalkınmayı sağlamakta ve yeni iş olanakları yaratmaktadırlar. Ancak girişimciliğin temelinde, cesaret, özgüven, yaratıcılık ve farklılık arayışı yatmaktadır. Bu nedenle, girişimciliğe adım atmak isteyenler için doğru yönlendirmelerin yapılması büyük önem taşımaktadır.

Bu e-kitap, girişimcilik konusunda bilgi sahibi olmak isteyenlere yol gösterici niteliğinde bir rehberdir. Kitapta, girişimcilik kavramı, girişimciliği teşvik eden faktörler, başarılı girişimcilerin özellikleri, iş planlaması, finansal yönetim, pazarlama stratejileri gibi konular ele alınmaktadır. Ayrıca kitapta yer alan örnekler, okuyucuların daha iyi anlayabilmesi için detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Bu e-kitap, girişimcilik yolculuğuna çıkacak olanlara rehberlik ederek, fikirlerini hayata geçirmeleri için gerekli bilgileri sunmayı hedeflemektedir.

Girişimcilik Rehberi