Gençler İçin Borsa Yatırım Rehberi

ebook Yatırımın Gücü Sayesinde Finansal Özgürlük İçinde Bir Yaşam Nasıl Sağlanır: Yatırımın Gücü Sayesinde Finansal Özgürlük İçinde Bir Yaşam Nasıl Sağlanır?

By Alan John

cover image of Gençler İçin Borsa Yatırım Rehberi

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Yatırım yapmak, gençlerin uzun vadeli servet inşa etmek ve finansal olarak özgür olmak için yapabilecekleri en iyi şeydir çünkü gençken yatırılan her dolar katlanarak daha fazla değer kazanacaktır. Bir genç tarafından yazılan bu kitap, bir gencin borsayı anlamak ve borsada başarılı olmak için bilmesi gereken her şeyi kapsar ve ayrıca kişisel bütçeleme, para biriktirme ve para kazanma gibi ilgili konulara giriş sağlar. Ayrıca somut, gerçek hayattan örnekler keşfedeceğiz ve dünyanın en başarılı yatırımcılarından öğreneceğiz.


Yazar olarak, bu kitabı, yatırım yapmak benimkini değiştirirken ve değiştirmeye devam ederken başkalarının hayatını da değiştirebilsin diye yazdım. Kim olursanız olun, yaşınız ne olursa olsun ve ne kadar paranız olursa olsun yatırım yapabilirsiniz ve bu kitap tam da bunu yapmanıza yardımcı olacak.

Gençler İçin Borsa Yatırım Rehberi