Se to dogaja tudi vam? Nenavadna naključja, slutnje, telepatija, preroške sanje.

ebook

By Bruno Del Medico

cover image of Se to dogaja tudi vam? Nenavadna naključja, slutnje, telepatija, preroške sanje.

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Človeštvo je od prvega razvoja zavesti razumelo, da nekatera pomembna dejstva niso posledica naključja. Nerazložljiva dejstva so signali, preko katerih skuša višja raven, filozofska ali božanska, komunicirati s človeško zavestjo.

Na žalost je ta prepričanja v zadnjih treh stoletjih izbrisala materialistična znanost. Toda leta 1980 so poskusi kvantne fizike pokazali, da obstaja tudi drugo vesolje, psihično.

V tej novi dimenziji energija in informacija nimata prostorskih ali časovnih omejitev.

Kvantna fizika potrjuje številna starodavna spoznanja. Na primer, koncept "Duše sveta", ki ga je razvil grški filozof Platon, kot tudi teorija "kolektivnega nezavednega", ki ga je razvil Carl Gustav Jung.

Ta knjiga se izogiba znanstvenim formulam in tehnikalijam ter bralca spremlja pri razumevanju mnogih ravni, ki tvorijo eno samo resničnost. Pravzaprav je poleg fizične ravni, ki jo poznamo, še veliko drugih. Obstaja na primer raven »kvanta«, to je raven osnovnih delcev, na kateri se dogajajo pojavi, ki jih materialistična znanost šteje za nemogoče. V kraljestvu osnovnih delcev najdemo raven »nelokalnosti«, kjer čas in prostor ne obstajata več.

Na tej poti znanja celo ekstrasenzorne manifestacije, kot sta telepatija in vizija o tem, kaj se bo zgodilo v prihodnosti, postanejo pomembni deli presenetljive resničnosti.

Se to dogaja tudi vam? Nenavadna naključja, slutnje, telepatija, preroške sanje.