Ayşe'nin Sihirli Fırçası

ebook Ayşe'nin Sihirli Fırçası- Çocuk Hikayeleri

By Mentor Maven

cover image of Ayşe'nin Sihirli Fırçası

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Ayşe'nin Sihirli Fırçası, resim yapmayı çok seven bir kızın fantastik macerasını anlatan bir çocuk hikayesidir.

Ayşe, ailesi ve arkadaşları tarafından anlaşılmayan ve yalnız hisseden bir kızdır. Resim yapmaktan vazgeçmek istemez ama aynı zamanda da onların onayını almak ister. Bu ikilem arasında sıkışıp kalmıştır.

Bir gün, yolun kenarında küçük bir kitapçı dükkanında sihirli bir fırça hakkında bir kitap bulur. Kitabın kapağını açtığında, kendisini büyük bir resim atölyesinde bulur. Atölyenin sahibi ise kendisini büyük dedesi olarak tanıtan yaşlı bir adamdır.

Yaşlı adam, Ayşe'ye sihirli fırçanın nasıl kullanılacağını öğretir. Ayşe, fırçayla istediği her şeyi çizebilir ve çizdiği her şey gerçek olur. Ayşe'nin hayalleri tuvale yansır ve yaşam bulur.

Ayşe, fırçayla çok güzel resimler yapar ve çok mutlu olur. Ama aynı zamanda da fırçanın gücünü ve tehlikelerini öğrenir. Fırça, yanlış kullanılırsa çok zararlı olabilir. Fırça, sadece iyi niyetle ve sorumlulukla kullanılmalıdır.

Ayşe'nin Sihirli Fırçası, hayal gücünün sınırsız olduğunu ve hayallerin gerçek olabileceğini anlatan bir hikayedir. Aynı zamanda da aile bağlarının, sevginin ve sorumluluğun önemini vurgulayan bir hikayedir.

Bu hikaye, hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifle okuyabileceği bir hikayedir. Bu hikaye, sizleri renkli ve mutlu bir dünyaya davet ediyor.

Bu hikayeyi okumak için daha ne bekliyorsunuz? Hemen satın alın ve Ayşe'nin sihirli macerasına katılın!

Ayşe'nin Sihirli Fırçası