Donald Winnicott uuel aastatuhandel

ebook Donald Winnicotti mõtteviisi ja tema inimarengu teooriate aluseks olevad strateegiad, põhimõtted ja toimimismudelid

By Stefano Calicchio

cover image of Donald Winnicott uuel aastatuhandel

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Kes oli Donald Winnicott ja kuidas tema uurimused muutsid radikaalselt sügavuspsühholoogia maailma? Milline oli tema uuringute mõju psühholoogia valdkonnas?
See raamat on teekond Donald Winnicotti teoreetilisse ja praktilisse pärandisse. Selles uuritakse tema teoreetilise lähenemise põhikontseptsioone ja praktilisi tagajärgi tänapäeva psühholoogiale. Teekond algab tuntud psühhoanalüütiku elust ja tema revolutsiooniliste ideede tööpõhimõtetest. Winnicotti mõju ja tähtsust on võimalik avastada selliste põhimõistete kaudu nagu ema ja lapse suhe, piisavalt hea ema, vahepealne õhk, mängu tähtsus ja isiksuse areng. Tutvustatakse ka teisi võtmekontseptsioone, mis on seotud traumade käsitlemise, noorukiea ja uusimate neuroteaduslike uuringutega, näiteks epigeneetika rolliga.
Donald Winnicott uuel aastatuhandel