Kas see juhtub ka sinuga? Kummalised kokkusattumused, eelaimustused, telepaatia, prohvetlikud unenäod.

ebook Carl Jungi kvantpõimumine ja sünkroonsus selgitavad neid salapäraseid fakte.

By Bruno Del Medico

cover image of Kas see juhtub ka sinuga? Kummalised kokkusattumused, eelaimustused, telepaatia, prohvetlikud unenäod.

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...

Inimkond on teadvuse esimestest arengutest alates aru saanud, et mõned olulised faktid ei ole tingitud juhusest. Seletamatud faktid on signaalid, mille kaudu kõrgem tasand, filosoofiline või jumalik, püüab suhelda inimeste südametunnistusega.

Kahjuks on materialistlik teadus need uskumused viimase kolme sajandi jooksul kustutanud. Kuid 1980. aastal näitasid kvantfüüsika katsed, et on olemas ka teine ​​universum, nii psüühiline kui ka materjal.

Selles uues dimensioonis ei ole energial ja informatsioonil ruumi- ega ajapiiranguid.

Kvantfüüsika kinnitab paljusid iidseid arusaamu. Näiteks kreeka filosoofi Platoni välja töötatud kontseptsioon "Maailma hing", aga ka Carl Gustav Jungi välja töötatud "kollektiivse alateadvuse" teooria.

See raamat väldib teaduslikke valemeid ja tehnilisi aspekte ning saadab lugejat mõistma paljusid ühtset reaalsust moodustavaid tasandeid. Tegelikult on lisaks meile teadaolevale füüsilisele tasemele ka palju teisi. Näiteks on elementaarosakestele omane "kvant" tasand, milles leiavad aset materialistliku teaduse poolt võimatuks peetavad nähtused. Elementaarosakeste valdkonnas leiame "mittelokaalsuse" taseme, kus aega ja ruumi enam ei eksisteeri.

Sellel teadmiste teel saavad isegi ekstrasensoorsed ilmingud, nagu telepaatia ja nägemus sellest, mis tulevikus juhtub, üllatava reaalsuse olulisteks osadeks.

Kas see juhtub ka sinuga? Kummalised kokkusattumused, eelaimustused, telepaatia, prohvetlikud unenäod.