Inteligenca

ebook Uvod v psihologijo inteligence--kaj je, kako deluje, kako se razvija in kako lahko vpliva na naše življenje

By Stefano Calicchio

cover image of Inteligenca

Sign up to save your library

With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts.

   Not today
Libby_app_icon.svg

Find this title in Libby, the library reading app by OverDrive.

app-store-button-en.svg play-store-badge-en.svg
LibbyDevices.png

Search for a digital library with this title

Title found at these libraries:

Loading...
Kaj je inteligenca in kako je strukturirana? Zakaj se zdi, da so nekateri posamezniki obdarjeni z več ali manj inteligence? Ali je mogoče razviti to značilnost človeške psihe?
Ugotoviti, kaj je inteligenca in kako deluje, še nikoli ni bilo tako enostavno. V tem priročniku smo pregledali glavne miselne tokove v zvezi z znanostjo o inteligenci. Od fizioloških in bioloških teorij do genetskih teorij, od odkritij znanstvene psihologije do spoznanj najnovejših multidisciplinarnih raziskav. V knjigi boste našli tudi več praktičnih in poglobljenih spoznanj, s katerimi lahko poskusite bolje razumeti sebe in ljudi okoli sebe. Knjiga se zaključi s povzetkom in testom za osebno oceno, ki bralcu omogoča pregled in utrditev glavnih konceptov. Pozabite na tisoče strani ali pregrešno drage učbenike psihologije in začnite raziskovati, kako deluje vaš um, s pomočjo vrste vodnikov po brezkončnih cenah.
Inteligenca